login icon
register icon Registrera
contact icon

Vår exempelsida

Kom igång

För att dina annonser ska fungera måste du lägga till denna kod på din webbsida. Den ser till att dina kunder ser rätt annonser och att när dom klickar på den är det du som får betalt. Vi rekommenderar dig att lägga den i slutet av din sida, innan </body>.

<script type="text/javascript" src="//sveaaffiliates.com/media.js"></script>

Ankar-tagg

<a class="sveaaffiliates" sa-company-id="1"  sa-brand-id="1" rel="nofollow">Text till l?nken (Cherry i detta fall)</a>

<img>-tagg

För att visa bilder (png och jpeg) eller animationer (gif) på din sida lägger du till en img-tagg på sidan med följande atribut:

  • class="sveaaffiliates"
  • sa-company-id="1" numret är det nummer som identifierar ditt konto och ska alltid finnas med. Ditt nummer hittar du under fliken Media när du är inloggad.
  • src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" behövs för att annonserna ska visas i rätt storlek i webbläsaren Mozilla Firefox.
<img class="sveaaffiliates" sa-company-id="1" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" />

Ange storlek

För att din annons ska visas i exakt rätt storlek rekommenderar vi att du väljer någon av standardstolekarna för annonserna. För att hitta dem använder du mediaväljaren i inloggat läge. Om du inte väljer en storlek så kommer en annons av lämplig storlek att väljas för att så mycket utrymme som möjligt där annonsen är placerad ska fyllas.

<img class="sveaaffiliates" sa-company-id="1" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" style="height:250px;width:300px;" />

Val av leverantör till din annons

Du kan välja vilken eller vilka operatörer som ska visas på din annons genom att lägga till atributet:

  • sa-brand-id="1,2,3"

Använd mediaväljaren för att hitta rätt leverantör till din annons.

<img class="sveaaffiliates" sa-brand-id="1,2" sa-company-id="1" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" style="height:250px;width:300px;" />

Val av språk till din annons

Om du inte specifierat vilket språk din sida är skriven på i din <html>-tagg, vilket vi rekommenderar. Här kan du se hur du specificerar sidans språk.

Du kan annars välja vilket eller vilka språk som ska visas på din annons genom att lägga till atributet:

  • sa-language="sv"

Annonsens språk styr även vilket språk landingssidan hos leverantören har. Använd mediaväljaren för att hitta rätt leverantör.

<img class="sveaaffiliates" sa-company-id="1" sa-language="en" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" style="height:250px;width:300px;" />

Val av kategori

Vi har kategoriserat annonserna så att du kan välja att visa endast en eller flera olika kategorier. Följande atribut används:

  • sa-category-id="1,2,3"

Använd mediaväljaren för att hitta rätt kategori.

<img class="sveaaffiliates" sa-category-id="2,4" sa-company-id="1" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" style="height:250px;width:300px;" />

Val av kampanj

Du kan välja en specifik kampanj som ska visas. Följande atribut används:

  • sa-campaign-id="54"

Använd mediaväljaren eller kampanjsidan för att hitta rätt kampanj.

<img class="sveaaffiliates" sa-campaign-id="1" sa-company-id="1" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" style="height:250px;width:300px;"/>

Exakt val av annons

Du kan välja en specifik annons som ska visas. Vi rekommenderar inte detta eftersom erbjudanden från leverantörerna ändras emellanåt. Följande atribut används:

  • sa-media-id="54"
<img class="sveaaffiliates" sa-company-id="1" sa-media-id="593" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" />

Macromedia Flash annons

Om du vill visa en Flash annons på din sida använder du dig av en object-tagg. Du kan givetvis använda dig av avan nämnda attribut.

<object class="sveaaffiliates" height="600" sa-company-id="1" sa-language="sv" width="120"></object>

Iframe annons

Om du vill visa en iframe annons på din sida använder du dig av en iframe-tagg. Du kan givetvis använda dig av avan nämnda attribut.

<iframe class="sveaaffiliates" sa-company-id="1"></iframe> 24 mar 2015